• Работни денови

  08:00 - 18:00

 • Сабота

  10:00 - 16:00

 • Недела

  Неработен ден

Courses

Курсеви

Курсевите се достапни на нашата онлајн академија
Products

Производи

Професионални производи за убавина
Luxury

ML Pro luxury

ML Pro Luxury Edition
Events

Настани

Настани на светски рамки на кои сме учествувале со нашите производи
Style
Посетете ја нашата онлајн продавница

Нашите производи се сега достапни

Нарачајте го вашиот омилен производ од нашата колекција онлајн
Beauty
30% ПОПУСТ за првиот ваш курс

Почетнички курсеви за трепки и козметика

Станете сертифициран професионалец за трепки и козметика

Courses

Нашите
курсеви

 • Beginners Classic Eyelash Course

  24,799 ден.
  Курс за почетници, 2 дена (Вклучувајќи комплет за обука и прирачник). Достапно во Академијата за убавина во МЛ. Плаќање во готово или на рати.
 • Beginners Volume Eyelash Course

  Курс за почетници, 2 дена (Вклучувајќи комплет за обука и прирачник). Достапно преку Интернет и во Академијата за убавина во МЛ. Он-лајн - во живо преку ZOOM
  наскоро...
 • Russian Volume Advanced Course

  Достапно преку Интернет и во Академијата за убавина во МЛ. Он-лајн - во живо преку ZOOM
  наскоро...
 • Fantasy Lash Art

  Достапно преку Интернет и во Академијата за убавина во МЛ. Он-лајн - во живо преку ZOOM
  наскоро...
 • Train to Teach Educator Diploma

  Достапно на ML Beauty Academy + проценка преку Интернет
  наскоро...
 • Train to Teach Distance Learning Educator

  Достапно на Интернет - учење од далечина
  наскоро...
 • Beginners Lash Lift

  Курс за почетници за подигнување на трепки (Плус комплет за обука и прирачник). Достапно преку Интернет и во Академијата за убавина во МЛ. Он-лајн - во живо преку ZOOM
  наскоро...
 • Brow Lamination Training

  Овој курс за обука ќе ви обезбеди да се запознаете со примената на Ламинирање на веѓи и производите и алатките што ќе научите да ги користите..
  наскоро...
 • Henna Brow Training

  Овој курс за обука ќе ве научи како да подготвите и креирате ХЕНА BROWS за вашите клиенти.
  наскоро...
Don’t Miss Out

Дознајте навреме за новите трендови и промоции на ML PRo