• Работни денови

    08:00 - 18:00

  • Сабота

    10:00 - 16:00

  • Недела

    Неработен ден

y
Make it

За нас

Оur story

Нашата приказна

2020 ®. повеќе за нас и нашите услуги

Академијата за убавина МЛ со седиште во Лондон, Велика Британија чие претставништво го имаме и тука ви нуди разновидни курсеви за уверение и дипломи за техники на трепки, веѓи и нокти. Курсевите како и нашите продукти можете да ги погледнете и набавите онлајн токму на нашата веб страница

Wanna great deals

ДОЗНАЈТЕ НАВРЕМЕ ЗА НОВИТЕ ТРЕНДОВИ И ПРОМОЦИИ НА ML PRO

About us
ML Pro Macedonia • since 2020

За нас

Горди развивачи сме на нов професионален бренд ML Pro насочен кон професионалци и уметници за убавина - наши студенти. Академијата за убавина на МЛ е исто така организатор, партнер, спонзор и поддржувач на светски шампионати за убавина.