• Работни денови

    08:00 - 18:00

  • Сабота

    10:00 - 16:00

  • Недела

    Неработен ден

pexels-elle-hughes-1549197

КОнтакт инфо.

Академијата за убавина МЛ со седиште во Лондон, Велика Британија чие претставништво го имаме и тука ви нуди разновидни курсеви за уверение и дипломи за техники на трепки, веѓи и нокти.

Трифун Бузев бр. 03, Скопје

mlpromk@gmail.com

+38970379144

+38972204867