• Работни денови

  08:00 - 18:00

 • Сабота

  10:00 - 16:00

 • Недела

  Неработен ден

Image Alt

Курсеви и Обука

Нашите курсеви

 • Beginners Volume Eyelash Course

  Курс за почетници, 2 дена (Вклучувајќи комплет за обука и прирачник). Достапно преку Интернет и во Академијата за убавина во МЛ. Он-лајн - во живо преку ZOOM
  наскоро...
 • Russian Volume Advanced Course

  Достапно преку Интернет и во Академијата за убавина во МЛ. Он-лајн - во живо преку ZOOM
  наскоро...
 • Fantasy Lash Art

  Достапно преку Интернет и во Академијата за убавина во МЛ. Он-лајн - во живо преку ZOOM
  наскоро...
 • Train to Teach Educator Diploma

  Достапно на ML Beauty Academy + проценка преку Интернет
  наскоро...
 • Beginners Classic Eyelash Course

  24,799 ден.
  Курс за почетници, 2 дена (Вклучувајќи комплет за обука и прирачник). Достапно во Академијата за убавина во МЛ. Плаќање во готово или на рати.
 • Train to Teach Distance Learning Educator

  Достапно на Интернет - учење од далечина
  наскоро...
 • Beginners Lash Lift

  Курс за почетници за подигнување на трепки (Плус комплет за обука и прирачник). Достапно преку Интернет и во Академијата за убавина во МЛ. Он-лајн - во живо преку ZOOM
  наскоро...
 • Brow Lamination Training

  Овој курс за обука ќе ви обезбеди да се запознаете со примената на Ламинирање на веѓи и производите и алатките што ќе научите да ги користите..
  наскоро...
 • Henna Brow Training

  Овој курс за обука ќе ве научи како да подготвите и креирате ХЕНА BROWS за вашите клиенти.
  наскоро...