• Работни денови

    08:00 - 18:00

  • Сабота

    10:00 - 16:00

  • Недела

    Неработен ден

i

Производи

Airtight Lash Glue Container

669 ден

Контејнерот за лепило за трепки е херметички затворен сад што го држи вашиот лепак далеку од влага и затоа го чувате свежо подолго.

Подолг рок на траење значи и дека имате при рака поширок спектар на лепила подготвени да се прилагодат на секое ниво на влажност, наклонетоста на клиентот и стилот на трепките.

Начин на употреба: Едноставно држете ги шишињата во исправена положба, притиснете го копчето и лизнете го капакот надолу за да го испуштите воздухот од кутијата.

Контејнерот за лепило на МЛ Про е совршен за зачувување на лепила и нивно одржување на свежината подолго.

- +
Шифра: 9532 Категорија:

Повеќе информации

Тежина 0.07 kg
Димензии 20 × 5 × 3.5 cm