• Работни денови

    08:00 - 18:00

  • Сабота

    10:00 - 16:00

  • Недела

    Неработен ден

i

Производи

ML Pro Phoenix Lash Adhesive

2,900 ден 2,769 ден

ВИСТИНСКО решение на лепак за трепки за Феникс

Најдобро лепило за изведување

Најмоќно лепило

 

- +
Шифра: 4429 Категорија:

Опис

Развиен и изработен во Велика Британија.

СТАБЕЛНО Лепило!

Што значи дека останува таму каде што го ставате, така што ги држи отворени навивачите, не се движи кон затворање на вентилаторите или создавање дршка. Ги задржува совршените вентилатори

Чисто лепило!

Ова значи дека содржи многу добар цијаноакрилат и сето тоа е целосно следливо.

ТЕМПЕРАТУРА Отпорна!

Што значи дека е тешко против топла и ладна клима! Нема да ослабне ако клиентите излезат на ладно / под нула температура или седат на сонце на 40 ° C топлина! Трепките ќе останат силни, без оглед на која температура е и не ја компромитираат јачината на PHOENIX.

Отпорен на влажност!

Што значи дека лепилото ќе остане силно, без оглед на влажноста, тие можат да одат на пливање, да се пот или да одат во влажна област како што паѓа Нијагра и лепилото ќе остане толку силно на трепките на клиентот, оставајќи ги со голема задршка.

Направено со строги упатства ОДОБРЕН БРИТАНСКИ СТАНДАРД

Ова значи дека е регулирано со ЕУ и произведено во Велика Британија! Исто така, тој не е тестиран на животни и е оценет за безбедноста од страна на независни токсиколози.

Долг SHИВОТ НА САЛО до 4 месеци!

Што значи дека откако ќе се отворат за разлика од другите лепила кои се само 6-8 недели, тогаш тие стануваат послаби со задржување. PHOENIX останува силен и свеж до 4 месеци откако ќе се отвори, и до 9 месеци неотворен!

Тоа е ANИВОТНО ПРИЈАТЕЛО!

Да! Ова значи дека е потполно бесплатно без суровост и е пријателско за животните!

ЛЕКУВА побрзо од кој било друг!

50-70% лек за само 1 час! Вкупен лек за само 12 часа, со помош на забрзана технологија лечи многу брзо.

Кој може да користи Феникс?

Овој лепак треба да го користат само искусни стилисти на Лаш кои работат МНОГУ брзо.

Ако не работите многу брзо, ќе почувствувате лошо задржување бидејќи лепилото може да се исуши на средина, пред одлично поврзување со природните трепки.

Клучни информации за Феникс:

Обврзници за 1- 1,5 секунди

Задржување од 6-7 недели

Ви овозможува да работите многу брзо

Работи во влажност од 30% – 90%

Работи помеѓу 17 ° и 28 ° собна температура *

Има многу ниски испарувања

Карактеризира со висок капацитет на врзување и среден вискозитет

За кого е погоден?

PHOENIX е погоден за многу чувствителни клиенти, како и за вашите редовни клиенти. Овој лепак можете да го користите на сите видови додатоци за трепки (класичен, руски волумен, мега волумен) и сите различни видови техники.

Потребен е тест за лепенки со сите наши лепила најмалку 48 часа пред нивниот третман. Прочитајте овде како правилно да примените тест за лепенки.

Упатства за тоа како да аплицирате?

1. Протресете го шишето наопаку со игла против затнување пред да ја истурите лепливата мушка.

2. Нанесете капка ФЕНИКС на стаклен камен, кристален камен, жад камен или метална плочка.

3. Истурете мушка.

4. Користете лепило за бришење на млазницата за да го избришете вишокот лепило и да спречите таложење.

5. Работете од центарот на вашата леплива мушка.

6. Следете ја вашата температура и влажност и редовно менувајте го падот на лепилото во услови на просторијата.

Како да го зачувате лепилото PHOENIX?

1. Чувајте го садот добро затворен кога не се користи. Не чувајте под директна сончева светлина и чувајте на ладно место.

2. Оптималната температура за складирање е 18-28 степени Целзиусови.

3. Неотворените шишиња може да се чуваат во фрижидер за да го продолжат рокот на траење до 9 месеци. Откако ќе бидете подготвени за употреба, изнесете ја на собна температура минимум 24 часа пред да ја отворите.

4. Препорачано е да се чува со силикон пакет во воздушно затегнат сад преку ноќ за да се контролира влагата. Силика торба да се заменува на секои 4-6 недели.

5. Рок на траење е до 4 месеци од отворањето на шишето.

Друго

Развиен и изработен во Велика Британија, со убов.

5гр шише. Црна боја

Повеќе информации

Тежина 0.4 kg
Димензии 40 × 15 × 7 cm